Dins d'aquesta allau tenim una suposada víctima i el nostre ARVA detecta senyal...

Un dels ARVES està enterrat a la neu i l'altre ens apareix en pantalla, segons el moviment que fem de l'ARVA visible sentirem més o menys fort el so i a la vegada els leds s'incrementaran o disminuiran.
El mètode de recerca es basa en el sistema de creus que tots coneixem. Anirem seguint línies rectes fins al punt on leds i so siguin màxims, en aquest lloc tracem una perpendicular al moviment que anàvem fent i així successivament.
A mesura que es va incrementant el so (i els leds) haurem d'anar indicant a l'ARVA que en acostem més, o sigui que sigui "menys" sensible, de tal manera que sentirem més fluix el so i a la vegada veurem menys leds engegats.

Aquest procediment l'anirem seguint fins que tinguem els 4 leds encesos i sentim el soroll més fort en aquest moment podem clicar sobre la pala i el programa ens indicarà on està el segon ARVA enterrat (el programa ens diu la distància a la "víctima", aquesta hauria de ser mínima quan creiem haver trobat la posició exacte).

Es tracta de fer-ho en el menor temps possible i per això tenim un cronòmetre en pantalla.
L'ARVA visible tant el podem moure amb les fletxes de la pantalla com amb les tecles de moure el cursor del nostre teclat (recomanable, va més ràpid)


No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte
 
PellOff