13-05-2022 - Le Grand Bec
- ------
14-05-2022Dissabte 14 de maig. Sii ja se que es de fantics... I ms al Pirineu Oriental, per ja tindrem temps per altra tipus de muntanya😁😁
Agafo el 1r cremallera I de seguida cap amunt, caminar camino una mica ms que els altres dies per al final acaben sent 30' 2km i 220m+. Torrent del 9creus amb menys neus per noms s talla un moment just desprs de posar els esqus. Fins al cim neudura i a la que ja li ha tocat el sol ja totalment transformada. Al cim camino 100m i pu, trampejant, baixar fins a l'estany negre de caran esquiant. Aqu 100m caminant I navegant entre rocs i pins negres arribo al coll ...... trec pells baixo 100m i decideixo que no val la pena anar cap a bastiments i eemunto per la vall fins a sota l'infern.
Buscant puc baixar seguida la mateixa pala que fa 2 setmanes amb bona neu (no est peixateria ) I flanquejo ja amb pells cap a 9creus per no agafar la neu de baixada que a quarts de 10 ja estava molt tova i no s'aguanta a per enlloc.
Del cim ja desfer el cam amb neu de tot primavera, que t'enfonses, sense transformar...
Potser la darrera... dem no s si el grau de fanatisme donar per tant. O si😆
Fins la propera
Enric MA
 
Autor: Kunsalle
 
  Comentaris:

autor:Tecnobici
17-05-22No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte
 
PellOff