24-03-2022 - Pic de la Gla
26-03-2022 - Circular 9Fonts-Valleta-Pas del Porc-Caran-9Creus-Nria
25-03-2022


Circular de 3 dies amb inici i final a Baos de Panticosa.
Dia 1: Baos de Panticosa - Refugi Respumoso.
Sortim de Baos de Panticosa pel cam que va a la Mallata Baja, i Mallata alta. Podem calar a la Mallata Alta a uns 2200 aprox. Flanquejem per sota el Pico Pondiellos fins al Collado de Pondiellos. Baixada en diagonal direcci a la base de la canal sud dels Infiernos. Pujada amb esqus fins a sota l'estrenyiment de la canal, desprs a peu fins a l'Infierno oest. Baixada cap a Ibones de Pondiellos, salto de Pondiellos i a la Estibiacha remuntem direcci al Collado de Piedrafita per sobre l'Ibon de Tebarray. Baixada final fins al Refugi de Respumoso.
Dia 2: Refugi Respumoso - Refugi Ibones de Bachimaa.
Sortim de Rspumoso cap a l'embalse de Campo Plano, remuntem el barranco de Campo Plano fins al Cuello de la Facha. Pugem al Pico Aragn i disfrutem d'una bona baixada amb bona neu crema fins al coll i fins als llacs de la Fache a la vessant francesa. Remuntem fins al Port de Mercadau. Aprofitem que anem d'hora i pugem a la Muga Nord per desprs baixar directament cap al Barranco de la Canal i atravessant l'Embalse de Bachimaa arribar al refugi.
Dia 3: Refugi Ibones de Bachimaa - Embalses de Bramatuero - Pico Batanes - Baos de Panticosa.
Acabem la travessa fent el cercle de Bramatuero i pico de los Batanes per baixar directe a Baos de Panticosa per sota les picos de Lavaza i baixada directe per les pales de Majada de Serrato. Amb esqus fins a la cota 1850 a 15 min de Baos.

Marc, Masu, Dani, Miquel.
 
DIA 1: https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/banos-de-panticosa-picos-infierno-refugi-respumoso-98428424 DIA 2: https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/refugi-respumoso-pico-aragon-muga-norte-de-mercadau-refugi-bachimana-98429411 DIA 3: https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/refugi-bachimana-pico-batanes-banos-de-panticosa-98429906


Pujant al Collada de Pondiellos

Al baix Baos de Panticosa i a dalt Pico i Dientes Batanes per on tornarem.

Baixant el Salto de Pondiellos

Vistes cap a Frondella, Balaits i Cristal

Al fons el Gran Facha

Coll de la Facha i a l'esquerra Pico Aragn

Gran Facha

Al fons Refugi Wallon

Embalse de Bramatuero Alto

Baixant cap a Baos de Panticosa
Autor: Quelaut
 
  Comentaris:
No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte
 
PellOff