19-01-2022 - Roc Blanc des de Puyvalador
26-01-2022 - Couloir Lentilla (Campbiel)
22-01-2022


Avui paguem el cremallera i provarem la clssica sortida amb l'esperana de trobar continitat de neu en la majoria del recorregut. I AIX HA ESTAT!

Sortint del Santuari remuntem el torrent de Finestrelles fins la cota 2400 amb continutat. Quan arribem a la Coma ens descalcem per superar menys de +200m de desnivell per arribar al cim de Finestrelles. Neu contnua per dura amb fora canteig.

Des del cim veiem ben innivada la cara sud de la Cerdanya i som conscients que gaudirem d'un bon tou de nou en tot el recorregut, excepte alguna llomada puntual. La primera baixada de la jornada gaudim d'una neu transportada molt agradable d'esquiar, si encertaves de no agafar el gel, cap A la vall d'Eina fins el pla de la Beguda.

Enfilem pel fons del torrent amb neu dura i pendents suaus fins el coll de la Torre d'Eina, aqu ens tornem a descalar per fer creuar 100m horitzontals de tardera.

Amb neu dura per ben contnua baixem cap A la Coma de la Estanyet, com ms baixem, ms neu i ms agradable. Remuntem direcci sud-est fins el coll d'en Bernat.

Enlloc de fer el flanqueig decidim treure pells i baixem entre neu dura i transportada fins la base del coll de del Nou Fonts i baixem per fantstiques pendents neu primavera poc transformada a les 15h fins a Nria.
 
https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/3-colls-vall-de-nuria-93362930Autor: rogerfv8
 
  Comentaris:
No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte
 
PellOff