10-05-2022 - Tete de Ruitor
13-05-2022 - Le Grand Bec
11-05-2022


Remenant mapes i webs sens acudeix anar a fer aquest cim.
Fa anys havem pujat la pista fins al Barrage du Saut per fer la Grande Sassire, a lestiu. Ara la pujarem per anar a fer un cim de laltre costat de la vall.
Des de mig llac de Tignes, al poble de Le Villaret du Nial, surt la petita carretera asfaltada que porta al Barrage Stle, on deixem el cotxe. La pista continua fins al Barrage de la Sassire per est tancada.
Anem fins aquest segon Barrage, el creuem i enfilem per les pendents orientades a est que porten al Col de la Bailletaz.
Del Col baixarem uns 150m a peu i encarem la cara sud de la Tsainteleine.
s un itinerari curis, quan thi poses no veus ben b per on pujars perqu les barres rocoses talllen el pas per conforme abances vas trobant el pas.
Els darrers 150m sn per una canal a peu.
Del cim volem baixar pel vessant nord, per veiem unes traces que lhan pujat tot a peu seguim les traces i ens porten al descens de la cara Oest tamb ens va b!!
Baicem per aquest vessant per quan ja sajeu les traces van a buscar un tubet que porta directa a lentrada daiges del Barrage de la Sassire.
Un regal de baixada!

Marc i Cludia
 Autor: Cludia
 
  Comentaris:
No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte
 
PellOff