19-12-2021 - Volta al pic de la dona
22-12-2021 - Pic de Rulhe des de Vall d'Incles en circular
19-12-2021


Doncs desprs de 4 mesos lesionat, torno a pujar al pirineu, sense fons, amb desconfiana i amb la idea de respirar aire pur ms que fer una activitat exigent.

Sortim del parking de baix de Vallter i remuntem fins el coll de la marrana, passant pel torrent fins al refu d'Ulldeter. Coll de la marrana es podia fer b sense ganivetes.

Renuncio a pujar Bastiments per que considero que la inclinaci del pendent final no far res de bo en la meva recuperaci, aix que tirem cap a tirapits per allargar una mica ms l'excursi i donar temps a que la neu transformi una mica.

Finalment, fem mitja volta, remuntem una mica Bastiments per escalfar les cames en una pala suau i busquem alternativa al coll de la marrana ja que la neu estaba massa dura.

Devallo per una de les pales que hi ha entre el Coll de la Marrana i Bastiments, fora pendent, per neu exepcional. Adjunto fotografia que he tret de wikiloc per si alg sap dir-me si aquestes pales tenen algun nom.

La cama dreta respn b, tot i que zero fondo i menys musculatura... esperem poder comenar a crrer aviat.

Salut i muntanya.
 


Nom de les pales?

Esperant que el company baixi a peu
Autor: ssierra
 
  Comentaris:
No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte
 
PellOff