25-01-2020 - Costabona des de Espinavell
25-01-2020 - Montmals i estany de Colells
26-01-2020


Circular des de els Alabaus aprofitant que la llevantada del temporal Glria ha deixat aquest sector ben innivat. Tot tipus de neus, per en general prou aceptable. Sortida improvitzada sobre la marxa mentre la canalla esquia a pistes, amb 3 objectius; allunyar-me de zona de pistes, fer cims on costa trovar-hi neu i trovar alg amb uns HAGAN. Els 2 primers s'han complert, el tercer no. Pujo al Puigllanada per l'esquerra del Cap de les Costes de l'Huguet per cumplir el primer objectiu, del Puigllanada baixo cap al Torrent de l'Euga Blanca fins a la collada de les Tortes, neu regelada a la part alta i petita capa de pols al Torrent fins a la collada. Remunto cap al Tossal de Rus, baixada amb neu regelada fins al Pla de Rus, pujada fins al Cim del Pla Baguet, baixada cap a la carretera pel Torrent entre el Cim i el Pla Baguet. Travesso carretera i enfilo cap a Pla d'Anyella, Cap del Ginebrar i baixada als Alabaus.
 
https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/circular-des-de-els-alabaus-puigllancada-tossal-de-rus-cim-de-pla-baguet-cap-del-ginebrar-45949899


Cim del Pla Baguet i Tossal de Rus des de Amorriador

Torrent de l'Euga Blanca

Pla i Barraca de Rus

Vista cap als Alabaus des de Pla Baguet

Coll de la Creueta des de Cap del Ginebrar

Collada de Tosses
Autor: Quelaut
 
  Comentaris:
No es poden afegir nous comentarisNo és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte