06-05-2019 - Pic de l'Etendard
04-05-2019 - Pic de Racofred
07-05-2019


Pointe du Frjus

Anem a Modane i lestaci desqu de Valfrejus.
Amb el cotxe podem enfilar per la carretera de le Seuil, per una congesta de neu ens fa parar a laparcament de la Via Ferrata.
Tenim intencions de fer la Punta Bagna o le Plinier, no portem mapa i en Marc mira el digital i jo em descarrego un track del Suunto
Aqu ve lerror En Marc em diu que per fer la Bagna hem danar per la carretera de le Seuil i jo li dic que el track va per les pistes, li fem cas al track perqu ens calcem esqus al cotxe mateix. Resseguim per pistes fora antiptic perqu la mquina ha passat sense fresa, fins al Plateau dArrondaz. Aqu ens adonem de lerror El track que he baixat jo anava al TC Punta Bagna !!!
Refem plans i ens decantem pel Pointe du Frjus, un cimet prxim a lestaci que sembla tenir vistes sobre litinerari que haurem dhaver seguit per fer la Bagna per le Grand Vallon
La neu que va caure fa 2 dies ha format plaques de vent, poc groixudes per fora amples. Per aix decidim arribar al cim resseguint la carena.
Per arribar a la Punta Bagna haurem de resseguir la carena fins al cim i desprs retornar a la Pointe du Frjus o baixar per le Grand Vallon que no ens conven gaire perqu la neu sacaba fora amunt (o aix sembla).
Ho descartem i retornem per on hem tingut fent una visita al TC Punta Bagna com a mnim fer una Bagna!!! jejejej


 


pujada desagradable...

Plateau d'Arrondez

el cim desprs de l'estaci

pujada final

Vistes des del cim.
Autor: Cludia
 
  Comentaris:

autor:Cludia
19-05-19
autor:Rafael Fernndez Dez
19-05-19
autor:Cludia
14-05-19
autor:Rafael Fernndez Dez
13-05-19No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte