20-04-2017 - Montardo d'Aran
16-04-2017 - Pic Alphonse Meillon
20-04-2017


Aprofitant que tenim lliure el dimecres decidim anar a mirar en quines condicons es troba la canal de Riufred i laccs a Soulcem amb la intenci de fer la Pica dEstats per Pinet els propers dies i realizar el descens per aqu.
Arribem al poble de Marc a les 12 de la nit i trobem un rtol on diu que la carretera est tancada per no s cert, la carretera est totalment neta i la barrera oberta. Es pot pujar amb cotxe fins una mica ms amunt de la presa. Ens llevem a les 06:30 del mat i ja amb llum de dia veiem que la canal est en bones condicions, ben innivada per amb dos ressalts daigua que caldr salvar pel costat.
Amb els esqus a lesquena voregem lembassament, creuem no amb poques dificultats el primer riu ja que hi baixa molta aigua i comencem a pujar pels pendents dherba del costat esquerra de la canal per anar a salvar directament el primer ressalt. Passat aquest ens fiquem a dins de la canal i salvem el segon ressalt pel costat dret. A partir daqu ens calcem els esqus i pugem pel mig de la canal fins lestany de Riufred on decidim que lobjectiu del dia est complert i fem mitja volta. Treiem pells i realitzem un descens dall ms bo per neu lleugerament transformada. Descalcem esqus per tornar a pasar els dos ressalts daigua i els tornem a calar per baixar esquiant fins ben b a tocar el cam que voreja lembassament. La part superior tot i que no lhem realitzat es veia en ptimes condicions. Si la meteo acompanya hi tornarem!

Toni i Bernat


 Arribant a l'estany de RiufredAutor: Toninu
 
  Comentaris:
No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte
2017 - 2018
54a Cursa UEC Bassiero
  25 de febrer; U.E.C. Bcn
9na Crono Era Pujada
1 d'abril C.E.Aran

- - - - - - - -
resta de curses pendent de la publicació del calandari de la FEEC