20-04-2017 - Montardo d'Aran
16-04-2017 - Pic Alphonse Meillon
20-04-2017


Aprofitant que tenim lliure el dimecres decidim anar a mirar en quines condicons es troba la canal de Riufred i laccs a Soulcem amb la intenci de fer la Pica dEstats per Pinet els propers dies i realizar el descens per aqu.
Arribem al poble de Marc a les 12 de la nit i trobem un rtol on diu que la carretera est tancada per no s cert, la carretera est totalment neta i la barrera oberta. Es pot pujar amb cotxe fins una mica ms amunt de la presa. Ens llevem a les 06:30 del mat i ja amb llum de dia veiem que la canal est en bones condicions, ben innivada per amb dos ressalts daigua que caldr salvar pel costat.
Amb els esqus a lesquena voregem lembassament, creuem no amb poques dificultats el primer riu ja que hi baixa molta aigua i comencem a pujar pels pendents dherba del costat esquerra de la canal per anar a salvar directament el primer ressalt. Passat aquest ens fiquem a dins de la canal i salvem el segon ressalt pel costat dret. A partir daqu ens calcem els esqus i pugem pel mig de la canal fins lestany de Riufred on decidim que lobjectiu del dia est complert i fem mitja volta. Treiem pells i realitzem un descens dall ms bo per neu lleugerament transformada. Descalcem esqus per tornar a pasar els dos ressalts daigua i els tornem a calar per baixar esquiant fins ben b a tocar el cam que voreja lembassament. La part superior tot i que no lhem realitzat es veia en ptimes condicions. Si la meteo acompanya hi tornarem!

Toni i Bernat


 Arribant a l'estany de RiufredAutor: Toninu
 
  Comentaris:
No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte
2017 - 2018
Moltes gràcies
5a CronoNúria
21 de gener
Unió Excurcionista Vic
Trace
Catalana

7 Gener
Les Angles
Cronoescalada
Vall de Boí

13 Gener
C.E.A.R
Sprint Vall de Boí
14 Gener
C.E.A.R
Vertical GrandValira Àliga
10 de febrer
Soldeu Esquí Club
Certescans
11 de febrer
Agrupació Científico-Excursionista de Mataró
Núria-Puigmal-Núria
18 de març
Centre Excursionista de Terrassa
54a Cursa UEC Bassiero
  25 de març
U.E.Catalunya Bcn
2a Esquella de la lluna
30 de març
C.Alpí Vall del Segadell i C.P.Queralbs-Núria
40 Travessa Ransol - La Serrera
1 d'Abril
Soldeu Esquí Club
9na Crono Era Pujada
1 d'abril - C.E.Aran